Om kontorfellesskapet

Smaalenenes Advokatkontor er et kontorfellesskap beliggende sentralt i Askim, nærmere bestemt i Veksthuset. Veksthuset Askim er en hyggelig og uformell møteplass for vekst, innovasjon og personlig rådgivning i Indre Østfold, både for den enkelte som privatperson og for næringslivet – midt i Askim sentrum. Her er det samlet et sterkt kompetansemiljø med bank, eiendomsmeglere, advokater, regnskapsførere, eiendoms/boligtaksering og næringsutvikling. Flere faggrupper vil bli inkludert etter hvert.

Advokatene i Smaalenenes Advokatkontor har lang erfaring og variert bakgrunn fra både privat og offentlig sektor samt egen advokatpraksis.


Etter å ha drevet advokatpraksis i Halden og Sarpsborg fra 1988, etablerte advokat Bjørn Olav Nome Smaalenenes Advokatkontor i Askim i 2004. I 2006 kom advokat Thor Anders Smith Hoen med som kontorfelle og advokat Inger-Line Dingstad-Eriksen ble en del av kontorfellesskapet i juni 2014. I januar 2022 ble vi en del av Veksthuset Askim og sitter nå i topp moderne lokaler med alle fasiliteter, også på kurs og konferanse. Du kan lese mer om Veksthuset her: veksthusetaskim.no

Advokatene ved Smaalenenes Advokatkontor tilbyr juridisk bistand til både private og næringsklienter. Advokatene driver allmennpraksis med hovedvekt på familierett, arv og skifte, fast eiendoms rettsforhold, bistand i forbindelse med boligsalg, strafferett, barnevernrett, arbeidsrett og kontraktsrett.

Alle advokatene er medlemmer av Advokatforeningen